A férfi vásárolt egy hatalmas, közel 80 kilogrammos görögdinnyét. Sokkot kapott, mikor felvágta és megpillantotta, hogy mi volt benne! Ha meglátod, elájulsz! - ILYEN létezik?! FOTÓK:


Egy férfi vett egy tekintélyes, több mint 80 kilogrammos görögdinnyét, mert azt hitte, hogy lédús és finom lesz. Amikor azonban felvágta, azt tapasztalta, hogy a húsa teljesen kiszáradt, és a görögdinnye szó szerint üres volt...!!(fotó róla lentebb) Cikkünk további részében elmondjuk, mire kell figyelni a görögdinnye kiválasztásakor:
A húsnak élénkpirosnak és szemcsésnek kell lennie. Ha a vágás fényes, az az érés elmaradásának vagy a romlás kezdetének jele lehet. A görögdinnye alakja nem befolyásolja az ízét. A görögdinnye mérete a termesztés fajtájától és helyétől függően változhat. A legjobb, ha azonos tételből származó görögdinnyéket választunk, és a közepes méretűeket részesítjük előnyben. A túl nagy vagy túlérett görögdinnyéket jobb elkerülni. Az érett görögdinnye csak kis súlyú lesz, a túlérett görögdinnye pedig kellemetlen ízű lehet.

AKTUÁLIS:

Főoldal