❗S.O.S❗ Vérlázító, amit a 8 éves kisfiammal műveltek.. ! Sajnos a fiam a kép elkészülte után.. Szeretném, hogy eljusson mindenkihez, hogy mi folyik abban a kórházban!


Rengeteg ember felháborodott a kép láttán. Az elmúlt napokban a közösségi hálón megjelent egy fotó, ami hatalmas felháborodást keltett. A fotón egy kisfiú látható, akinek nem az egészségügyi előírásoknak megfelelően adtak infúziót, hanem egyszerűen a váróteremben, két széken fekve. Az eset vasárnap este 6 óra körül történt, és amint felkerült az internetre, sokan felháborodott kommentet írtak. A bejegyzés alatt a kórház vezetősége is írt néhány sort magyarázatképpen:
„Számos körülmény hatására, beleértve a nagyszámú gyerekpácienseket és magát a diagnózist, sajnos az egészségügyi alkalmazottaink helytelenül ´improvizáltak´. Sajnálatunkat fejezzük ki a történtek miatt, a vezetőség pedig már elfogadta a megfelelő intézkedéseket, hogy hasonló esetek ne ismétlődhessenek meg” – közölte a kórház, melyet a Paraméter idézett. A kép a Vranov nad Topľou-i kórházban készült. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal