Teljesen elszabadult a pokol -Osváth Zsolt durván nekiment Ördög Nórának!Hatalmas pofont kapott szegény Nóra! ILYENRE még soha nem volt példa korábban:


Nekimentek Ördög Nórának !Hatalmas pofont kapott .Ilyenre még nem volt példa. Osváth Zsolt egy friss videóval jelentkezett saját csatornáján, ahol határozott véleményt fogalmaz meg Ördög Nórával kapcsolatban, aki nyíltan elutasította a meghívást, hogy támogassa a múlt pénteki demonstrációt. A múlt heti pénteken megrendezett tüntetés nagy sikernek tekinthető: Azahriah és további online tartalomkészítők közreműködésével közel 150 ezer ember vett részt az eseményen, és több mint 200 millió forint gyűlt össze.
A szervezők mellett körülbelül 130 ismert személyiség is csatlakozott a támogatók sorához, így erősítve a demonstráció üzenetét. Mindazonáltal, Zsolt szerint, számosan voltak, akik nem voltak hajlandóak elfogadni a felkérést a részvételre. Valószínűleg soha nem fogom elfelejteni azokat az üzeneteket, válaszokat, esetleg ghostingolásokat, amiket az elmúlt héten kaptam. Osváth Zsolt a legfrissebb videójában kifejtette, hogy nem fogja nyilvánosságra hozni azon személyek nevét, akik magánüzenetben vagy válaszuk elmaradásával utasították vissza a felkérését. Ugyanakkor beszélt azokról, akik nyilvánosan fejezték ki nemtetszésüket. „Fontos napokat élünk” – Ördög Nóra is nyilatkozott a botrány kapcsán. Ebben a kontextusban Ördög Nóra az Instagramon osztotta meg álláspontját arról, hogy miért döntött úgy, nem támogatja a tüntetést. A ismert műsorvezető az alábbiakban fogalmazta meg gondolatait: „Az elmúlt napokban több megkeresést is kaptam több irányból, hogy szólaljak fel, vállaljak szerepet a bántalmazott gyerekek ügyében.
Boldog vagyok, mert azt látom, ebben a témában egységes az álláspont, s nem is lehet más: a bűnösöknek zéró tolerancia. Ugyanakkor – csakúgy, mint minden közéleti témát – ezt is mélyen átitatja a politika, amelytől eddig is és ezután is távol fogom tartani magam.” Osváth Zsolt erre a következőképpen reflektált: „Átverve éreztem magam, mert engem a Nóri meggyőzött arról, hogy a gyerekei nevelésében és a nyilvánosságban való szereplésében mennyire tudatos. Úgy gondoltam, van okom rá felnézni, de ez most megváltozott. A kiírása után teljesen másképp gondolkodom Ördög Nóráról.” Nóra a tulajdonosai kedvére próbált tenni úgy, hogy egy nyilvános posztban határolódott el tőlünk, jelezve, hogy a gyermekbántalmazás minden formáját elítéli. (...) Mondta ő, aki a legtöbbet profitált a gyermekeiből ebben az országban. Nyilván pontos számokat nem tudok, de biztos vagyok benne, hogy több 10 millió forintot hozhattak a gyerekek a kasszába – fogalmazott, hozzátéve: „Nóri azoknak a kedvére próbál tenni a nyilatkozatával, akik Kaletát félmillióval elengedték.” „Nóri, simán esélyed lett volna most azt mondani, hogy bár én a kormánytól kapom a fizetésem, és én csak szórakoztató műsorokat gyártok, de a gyerek az egy no go zóna” – üzente Osváth. „Tehát Ördög Nórának csak akkor oké a gyerekeket felhasználni, ha ezért pénzt kap. Sajnálom, mert mi nem adjuk a pénzt, mi gyűjtjük. Szerintem bölcsebb lett volna, ha nem ír semmit” – tette hozzá.

AKTUÁLIS:

Főoldal