RENDKÍVÜLI! Mi történt?! Papp Máté Bence mai videós bejelentése MINDENT megváltoztat! Addig nézd meg, amíg le nem törlik! - ITT a felvétel:


Hoppá! Döbbenetes vidót tett közzé! Tóth Gabi szerelme, Papp Máté Bence nem csupán a Fricska együttes tagja. Ő az egyik tanára a Ritmus Akadémiának, amelyben a gyerekek is elsajátíthatják a bravúros néptáncmozdulatokat. Így írnak az akadémia hitvallásáról: “Olyan új előadóművészeti forma, amely színpadra állítható, de sajátos stílusából adódóan a mindenkori közönséggel való interakcióban születik meg.
Olyan új oktatási módszer, mellyel képesek lehetünk széles fiatal tömegeket a néptáncművészet mellé állítani. A módszer segít a ritmusérzék fejlesztésében úgy, hogy szórakoztató formában művészi – közösségi élményhez juttatja a nézőt. A Kárpát-medence, Moldva, Bukovina néptánc- kultúrája művészi értékeinek megőrzésével, de mégis modern, innovatív módon hat a fiatalokra” – olvasható a Fricska weboldalán a Ritmus Akadémiáról. És valóban, a kis lurkók káprázatosan táncolnak Papp Máté Bence mellett. Szinte az egész Váci utca forgalma leállt, hogy az ő fergeteges produkciójukat csodálják. Itt most te is láthatod:

AKTUÁLIS:

Főoldal