„Mint egy Istennő!” – Tóth Gabi brutális dekoltázzsal sokkolta a követőit


Az énekesnőre szinte rá sem ismerni a válása óta, egyre merészebb képeket oszt meg. Tóth Gabi mindig is szerette az extrém dolgokat, bár egy jó ideig visszafogta magát, amióta azonban Krausz Gáborral elváltak és ismét rátalált a szerelem Papp Máté Bence oldalán, egyszerűen nem lehet nem észrevenni, hogy ragyog a boldogságtól.
Tóth Gabi nőiesebb, mint valaha. Ez pedig abban is megmutatkozik, hogy az utóbbi időben ismét előszeretettel nyúl a vadabb és nőiesebb ruhadarabok felé, mint korábban, ami követőinek is feltűnt és számos dicséretet kapott a legújabb fotója is. Az empátia különös és hatalmas dolog. Nincs kész forgatókönyv rá. Nincs helyes és helytelen módszer. Egyszerűen figyelni kell, kitölteni a teret, visszafogni az ítélkezést, érzelmileg kapcsolódni a másikhoz, és átadni a csodálatos gyógyító erejű üzenetet:
Nem vagy egyedül – írta Gabi a szexi fotóhoz, melyet rajongói sem hagytak szó nélkül. „Gyönyörű vagy” „Végre nőiesség” „Mint egy Istennő!!! Óriási, gyönyörű” – írták mások mellett. Íme a fotó:

AKTUÁLIS:

Főoldal