Micsoda körülmények között élnek: Várkonyi Andrea megmutatta. Budai otthonukban még EZ is van: - Ez már tényleg túlzás..


Micsoda körülmények között élnek! Rákérdeztek, és ő kimondta. Várkonyi Andrea keveset beszél a magánéletéről, a házasságával kapcsolatban csak pár csodálatos esküvői fotót osztott. Azt, hogy milyen kötelék fűzi őt Mészáros Lőrinchez csak most beszélt. Olyan dolgok derültek ki az ország leggazdagabb emberéről, amit nem is gondoltunk volna. Romantikus, filmbe illő módon kérte meg Várkonyi Andrea kezét, és szó szerint a tenyerén hordozza az egykori tévést.
Ilyen Várkonyi Andreáék otthona: A Story magazin arra is rákérdezett az interjú során, hogy mi igaz abból, hogy egy 800 négyzetméteres, hatalmas luxusházban élnének Mészáros Lőrinccel. Erre Várkonyi Andrea így válaszolt: — NAGY A HÁZUNK, ÉS KÉNYELMES, DE A MIÉNKNÉL BŐVEN AKADNAK NAGYOBB ÉS TÖBB LUXUSSAL FELSZERELT INGATLANOK BUDÁN, SŐT MÁS VÁROSOKBAN IS. ÉS IGEN, VAN MEDENCÉNK, DE NEKEM AZ ÉRDI HÁZAM KERTJÉBEN IS VOLT, AMIKOR OTT ÉLTEM A LÁNYOMMAL ÉS A KUTYÁNKKAL. Via story.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal