Mi folyik itt?! Az ország egyik legjobb és legnépszerübb műsorvezetője volt.. Azonnali hatállyal mennie kellett..! - Országos felháborodást váltott ki az eset! - RÉSZLETEK:


Mi folyik itt? Az ország egyik legjobb és legnépszerübb műsorvezetője volt.. Somos András ellen fegyelmi eljárás indult, aminek idejére fel is függesztették. A műsorvezető mégis "önszántából" döntött a távozás mellett. Önszántából távozik az ATV-től Somos András, aki néhány nappal ezelőtt élő adásban azt mondta, Kaleta Gábor nem volt ped@fil. A műsorvezető Facebook-oldalán azt írta, fájó szívvel hozta meg döntését.
"1995 óta párhozamosan két szakmában próbáltam maximálisat nyújtani. Hálás vagyok a sok ismeretért és tapasztalatért, amelyeket az évek során megszereztem. A kettős terhelés 2018 óta, mikortól önálló ügyvéd is vagyok, mostanra ütött vissza, a reggeli adásban elkövettem egy súlyos hibát, amely egyébként – aki ismer tudja – a gondolataimtól, a számomra oly fontos áldozatvédelemtől, a bántalmazottak iránt érzett ösztönös szolidaritástól teljesen távolra sodort a befogadó szemében. Egész újságírói létem az elesettek védelméről, a bántalmazottak segítéséről szólt.
" Hozzátette, "köszönöm, hogy tagja lehettem az ATV csapatának, 14 év alatt nagy utat tettünk meg együtt. Hálás vagyok azért, hogy kollégáim ezen az úton végig segítettek. A mostani helyzetben nem lehet másképp: a jelenlegi közhangulatban jelenlétemmel nem terhelhetem ezt az ígéretes cégcsoportot, az ATV Groupot." Az eset után egyébként az ATV fegyelmi eljárást indított a műsorvezető ellen, aki az eljárás idejére fel is függesztettek. Most kiderült, nem is tér vissza. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal