BOTRÁNY! MÁR Ő IS! Újabb kormánypárti politikus bukik bele a kegyelmi botrányba?! Mindenkit lesokkolt KI AZ:


Az teljes hazai belpolitikai életet felforgató kegyelmi botrány miatt már így is hullottak a fejek, és azóta újabb és újabb politikusok nevei merültek fel. Vajon velük mi lesz? Mint ismert, a kegyelmi ügybe egy hibás döntés miatt lemondani kényszerült Novák Katalin köztársasági elnök.
A bicskei gyermekmolesztálási ügy másik vádlottjának kegyelmi határozatát ellenjegyző volt igazságügyi miniszter, Varga Judit is lemondott minden posztjáról, így az országgyűlési képviselőségéről és fideszes EP-listavezetői helyéről is és bejelentette, hogy visszavonul a közélettől. Sajtóhírekben most azt pedzegetik, hogy a Balog Zoltán, egykori emberierőforrás-miniszter, országgyűlési képviselő, jelenleg református püspök szorgalmazta a kínos ügyben a kegyelmi kérvény aláírását.
Emellett a lemondott Varga Judit volt férje, Magyar Péter, exfelesége bejelentése után maga is lemondott minden állami pozíciójáról és döbbenetes állításokat fogalmazott meg Rogán Antal miniszterrel kapcsolatban, ami miatt a Mi hazánk már vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi. Mai kérdésünk ezzel a témakörrel kapcsolatos, a válaszokat szokás szerint ma délután 17 óráig várjuk alábbi szavazásunkban: Forrás/Hvg.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal