Kamulagzit szerveztek a NAV-osok: Brutálisan megbüntették a sminkest, a tortakészítőt és a zenészeket is..! Ám ezek után jött még csak a kegyetlen hidegzuhany.. - Részletek:


Egy hónap alatt hozták össze az álesküvőt, ahol aztán csak úgy röpködtek a büntetések. A legtöbben ugyanis nem adtak számlát. Minden szolgáltatót megbüntettek azon a „kamuesküvőn”, amit a NAV dolgozói szerveztek.
Szinte alig volt olyan szakember, aki adott volna a számlát. A különös történetet egy NAV-os hölgy mesélte el Balázsék műsorában a Rádio 1-en. Ahogy elmondta, az álesküvőt körülbelül egy hónap alatt szervezték meg és körülbelül félmillió forintba került. Azonban például fotóst és vőféjt nem is sikerült leszervezni ilyen rövid idő alatt. A legtöbb probléma abból adódott, hogy szinte alig volt szolgáltató, aki számlát adott volna a kamu párnak.
Így megbüntették a dj-t, a tortakészítőt és a sminkest is, de bírságot kapott az az autómosó is, akihez a lagzi előtt bementek. A rendezvényszervező megtámadott minket, hogy megszondáztat mindenkit, mert az adóellenőrök munkában nem ihatnak. Akkor mondtam neki, hogy ezzel egy probléma van: azok, akik a jegyzőkönyvet felvették nem ittak” – mondta el a hölgy, aki a menyasszony szerepét játszotta. - Önöknek mi a véleménye a NAV ilyen jellegű fellépéséről?

AKTUÁLIS:

Főoldal