1 perce érkezett Somos Andrásról! Felesége sírva közölte az országgal: Csak ezt ne..


Ő Somos András,az A TV és a magyar televíziózás legműveltebb,legszerethetőbb műsor vezetője volt..még párnappal ezelőtt is Amikor Ő vezette az ATV FÓRUM műsorát ezrek ültek a készülékek elé, vagy fogtak telefont,hogy őt láthassák,hallhassák vagy beszélhessenek vele. Anno jogászként dolgozott a Helsinki bizottságnak és más civilszervezetnek is:
Ügyvédi hivatását mind a mai napig gyakorolja és bizony sok rászorultnak van szüksége áldozatos munkájára és kivételes jogi képességeire ! a minap az ATV START műsorát vezette Krug Emíliával a műsor vendége M.Z.Péter volt aki Kaleta Gábor büntetésévvel kapcsolatba megemlített egy általa és sok más "jogtudor "által is tévesen használt jogi kifejezést ! András jogi vénája azonnal működésbe lépet, megszólalásra késztette legyőzve műsor vezetői énjét kiigazította,helyre tette M:Z Péter téves,valótlan jogi értelmezését ! Somos Andrásnak igaza volt !
Csakhogy mások is tudják egy téves kiigazítás ,még nem bűnpartilás,csak a dolgok és fogalmak helyre tétele ! Mivel ezt javítást ,sokan és az A TV vezetése is azonnal félre értelmezte,,András bejelentette televíziózós,sorvezetői Pállyájának ,egyelőre a felfüggesztését. Az Ő döntése,tiszteletben tartsuk !.....András hiányozni fog.Elsősorban a nézők ezreinek ,az ATV Fórum nézőinek... András sok szerencsét,egyenes gerincet és mi NÉZŐK VISSZAVÁRJUK! U.i: Kaleta Gábort nem ped@filkáért ítélték el, gyermek porn@gráf képek birtoklásáért !...JOGTUDOROK! a birtoklás is bűncselekmény de külön büntetendő jogi fogalom ! András a JOGÁSZ a műsorban ezt tette helyre és ez nem Ped@filok pártolása. Gondolkodó Szókimondó

AKTUÁLIS:

Főoldal