Gáspár Győző sorra nyeri a férfi szépségversenyeket és Ő lett Magyarország harmadik legszebb középkorú férfija! – Jól áll neki a kor! Ahogy most kinéz az új fotóin, attól mindenki elájult: - Mutatjuk:


Gáspár Győző lett Magyarország harmadik legszebb középkorú férfija! Gáspár Győző. Olyan szépségeket utasított maga mögé, mint , Kucsera Gábor,Puskás Peti,Járai Márk ! Toronymagasan harmadik lett az ” Online szépségverseny a Magyar szépségekhez ” című versenyen Gáspár Győző. Megkerestük Gáspár Győzőt is, de választ nem kaptunk sajnos, pedig érdekelt volna minket, hogy mi a titka, hogy tudta megnyerni ezt a rangos versenyt. A kockás hasú Gáspár Győzőt a BorsOnline-on talátuk és bár a fotó állítólag a Facebookról származik, mi magunk ott nem találtuk.
Éppen ezért – és mert Győzi karja finoman szólva sem kidolgozott – azt gyanítjuk, az énekes egy photoshopjáték áldozata lett (esetleg ő maga csinálta?). Vagy valóban ilyen kockás lenne a hasa? Szerinted? Gáspár Győző lett Magyarország harmadik legszebb középkorú férfija!

AKTUÁLIS:

Főoldal