Feldolgozhatatlan tragédia híre jött ma estére! Búcsúzik a család, búcsúzik az ország! Hatalmas név távozott közülünk! Ugye tudjátok, ki volt Ő:


Sokan gyászolják a csupán 28 éves korában elhunyt Ladacsi Mónika énekesnőt és zenepedagógust. Az atempo.sk beszámolója szerint tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából a felvidéki tehetség, Ladacsi Mónika.
A somorjai Corvin Mátyás Alapiskola igazgatója, Mészáros Péter is tisztelettel adózott emlékének, kiemelve, hogy Mónika az intézményben tanította a felső tagozatos diákokat zenére. Ladacsi Mónika a pozsonyi Comenius Egyetemen szerezte zenepedagógiai diplomáját, majd 2020-ban operaénekes specialista végzettséget a Pozsonyi Konzervatóriumban. Oktatóként a bősi Csörgő Zsuzsa Művészeti Alapiskolában és az alistáli Művészeti Alapiskolában is átadta tudását.
Musicalekben is megcsillogtatta tehetségét, többek között az "56 csepp vér" és a "Trianon" darabokban szerepelt. Kiérdemelte az Őszirózsa nótaverseny egyik díját és rendszeres vendége volt a nótaesteknek. 2018-ban Hetényi Gergővel közösen adták ki a „Kálmántól Lehárig és tovább” című albumukat, valamint énekelte a "Csallóköz Kincsei" című CD-n is hallható dalokat.

AKTUÁLIS:

Főoldal