Ebben a pillanatban jelentették be Charlie-ról. Elfogytak a szavak.. Csak ezt ne..


Elfogytak a szavak.. Szívszaggató dolgokra derült most fény: A magyar könnyűzene meghatározó alakja nemcsak a színpadon mozog otthonosan, hanem a konyhában is. Szívesen főz magára és a szeretteinek. Charlie keresi a jó emberek társaságát, akikből szerinte egyre kevesebb van… A fia, Ákos is írt már neki dalokat.
A megözvegyült énekes a felesége, Katalin elvesztése óta egyedül lakik a saját lakré­szében. „Katikám után nem akarok másik társat. Tíz éve ment el, de még mindig hiányzik. A fotója ki van téve a nappaliban. Szeretek egyedül lenni, de azért vannak barátaim, szombat délelőttönként pár órára mindig összejövünk, nem érzem magam magányosnak. A barátok és a család mellettem áll. A 13 éves unokám klassz kis krapek. Korábban focizott, zongorázgattunk is vele, de nem erőltetjük, hogy zenész legyen. Ha szeretne az lenni, később is megtanulhat valamilyen hangszeren játszani.
A fiamra, Ákosra nagyon büszke vagyok. Baromi jó zenész. Írt már nekem néhány dalt, de ő inkább a rockos műfajt képviseli. Az együttesével, a Stardusttal angol nyelven énekelnek. A nemzetközi Frontiers Music kiadónál jelent meg a lemezük, Amerikától Japánig sikeresek. Jeleztem neki, hogy magyar számokat is kellene csinálnia, de ő a saját útját járja. Végül is igaza van. Mindenki csinálja azt, amit a szíve diktál. Én is azt teszem már bő öt évtizede.

AKTUÁLIS:

Főoldal