Döbbenetesen gyönyörű: Ő Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 16 éves gyönyörűséges lánya.. szerinted kire hasonlít leginkább? - Mutatjuk a fotót:


Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor lánya, Nóri visszavonhatatlanul belépett a kamaszok táborába, hiszen már 16 éves, áprilisban ünnepelte születésnapját. Szülei nagyon büszkék rá, azonban nem mutogatják a médiának, próbálják óvni a magánéletét, ami teljesen érthető. Bochkor Gábor így nyilatkozott róla nemrégiben a Best magazinnak: “Minden döntésemben, tettemben mérlegeltem, hogy Nórinak mi a jó” – kezdte Bochkor Gábor. A műsorvezető úgy véli, hogy lánya sok mindent tőle örökölt: “Egyre jobban látszik, hogy igazi művészlélek, aki él-hal a zenéért, és még édesapja ízlését is formálja. A zenei palettám szélesebb lett azzal, hogy Nóri megmutatta Billie Eilisht.
Már akkor is hallgatom a kocsiban, ha ő éppen nincs velem. Iszonyú büszke vagyok a lányomra, aki gyönyörűen fest, rajzol, és nagyon tehetséges dobos. A kreatív énje – amit tőlem örökölt – nagyon erős” – mondta a lapnak Bochkor Gábor. Ezeken a képeken pedig édesanyjával, Várkonyi Andreával láthatod Nórit. Szerinted kire hasonlít jobban? Andira vagy Gáborra?

AKTUÁLIS:

Főoldal