1 perce érkezett a hír Magyar Péterről! Csak ezt ne...


Magyar Péter nem áll le: „A kormány két hét alatt odáig nem jutott el, hogy bocsánatot kérjen az áldozatoktól”. Az elmúlt időszakban Varga Judit volt férje vált az egyik legtöbbet emlegetett alakjává a magyar közéletben. Ennek oka egyértelmű:
A Partizán műsorában tett nyilatkozatában élesen kritizálta a kormányt, különös tekintettel Rogán Antalra, és ezt követően sorozatos Facebook-bejegyzésekben folytatta a Fidesz elleni éles bírálatokat. Emellett kiállt a bicskei pedofilügyben érintett áldozatok mellett is, elnézést kérve tőlük, és most további lépéseket is tett ebben az ügybenGál András ügyvéd úrral, a bicskei áldozatok képviselőjével kezdtem a mai napot. Ügyvéd úr már több mint egy évtizede látja el kiszolgáltatott emberek, áldozatok probono jogi képviseletét– írja a legújabb bejegyzésében.
Elmondja, hogy ebben a világban rengeteg szörnyű sorssal, magára hagyott, kiszolgáltatott áldozattal és természetesen nem megfelelően működő állami rendszerrel és alulfizetett szakemberekkel találkozhat bárki, nem is beszélve a hosszú évekig elhúzódó jogi eljárásokról. Azonnali konkrét lépések kellenek a szócséplés és a politikai kommunikáció helyett, hogy a bicskei szörnyűséghez hasonló esetek ne fordulhassanak elő.

AKTUÁLIS:

Főoldal