❗S.O.S❗ Most jött a SÚLYOS riasztás: akár bele is halhat, ha EBBŐL a Tescós termékből eszik! Nehogy beleegyen, visszaadják az árát is! - RÉSZLETEK:


Az Élelmiszerbiztonsági Ügynökség figyelmeztetést adott ki, hogy a Tesco által forgalmazott „Scratch Chicken Pad Thai with Noodles and Veggies” nevű készétel súlyos allergiás reakciót válthat ki. A terméket visszahívták a szupermarketből, ugyanis attól tartanak, hogy életveszélyes lehet néhány ember számára. A tájékoztatás szerint a készétel földimogyorót tartalmazhat, ám ezt nem tüntették fel a csomagoláson. A mikrohullámú sütőben felmelegíthető étel – amelyet a Tesco és a Sainsbury’s árul – emiatt potenciálisan halálos lehet a földimogyoróallergiában szenvedők számát, írja a Sun.
A visszahívás egész pontosan a 360 grammos készételeket érinti, amelyek lejárati ideje: 2024. január 24., 25., 27., és 28. Megjegyezték azt is, hogy az ételeket átlátszó műanyag dobozokban árulják. Az Élelmiszerbiztonsági Ügynökség felhívta a figyelmet: ha megvásárolta a fent említett terméket és földimogyoróallergiája van, semmiképp se fogyasszon belőle. A Tesco üzletekben a termék teljes árát visszafizetik. Aki teheti ossza meg, tudjanak erről minél többen! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal