Megtört szívvel tudatjuk, hogy a mindössze 22 éves Blankától kell búcsúznunk.. Leírhatatlan a fájdalom és az, ami a fiatal lánnyal történt.. - Nyugodjon Békében! - RÉSZLETEK:


"Még mindig felfoghatatlan" – így búcsúznak kollégái a mindössze 22 éves Blankától, aki a komlói tragédiában vesztette életét. A borzalmas esemény kedden kora hajnalban történt Komló térségében, amikor egy menetrendszerinti busz a tükörjég miatt elvesztette uralmát az út felett és az árokban landolt.
A buszon utazó négy személy közül egy, a fiatal Blanka tragikus módon életét vesztette, miután az ablakon keresztül kirepült és ráesett a felborult jármű. A baleset a Kisbattyán felé vezető úton történt, ahol a busz a jeges úton megcsúszva az árokba zuhant. A buszon utazók közül ketten sérüléseket szenvedtek. Blankát, aki a busz ablakán keresztül kizuhant, a felboruló jármű maga alá temette. A fiatal lány életét már nem lehetett megmenteni, holttestét a tűzoltók nagy erőfeszítések árán tudták csak kiemelni az árokból. A közlekedési miniszter is megszólalt a halálos komlói buszbaleset ügyében: Vizsgálják a kedd hajnali komlói halálos buszbaleset körülményeit, amelyben egy fiatal nő az életét vesztette – közölte Lázár János építési és közlekedési miniszter a Facebook-oldalán.
A tárcavezető a következőket írta: „szörnyű baleset történt ma hajnalban, amelyben egy fiatal utasunk életét veszítette, ketten pedig megsérültek. Komló térségében a hajnali órákban az ónos esőtől jeges útpályán megcsúszott és az árokba borult a Volánbusz egyik menetrendszerinti járata”.

AKTUÁLIS:

Főoldal