Sokkoló Tragédia! Kisgyermeket gázolt egy autó. A 6 éves gyerek a nagymamához szaladt át az úttesten, amikor.. Hiába küzdöttek az életéért, sajnos.. - DRÁMAI RÉSZLETEK:


Halálra gázolt egy autó egy hatéves kisgyermeket szombat délután Gádoros és Eperjes között, a 4642-es főúton. Várkonyi Gergely, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte, adataik szerint az úttesten tartózkodó gyermeket egy Gádoros irányából érkező személygépkocsi ütötte el – eddig tisztázatlan körülmények között csütörtökön, 15 óra után, a 4642-es út 46-os kilométerénél, Eperjes közelében – írja a delmagyar.hu.
A baleset következtében a gyerek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A rendőrök a helyszíni szemle idejére az útszakaszt teljes szélességében lezárták, kerülni Eperjes, illetve Árpádhalom irányába lehet – tudatta a százados. A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét – írja a police.hu. Információink szerint a 6 éves kisfiú egy óvodásokat szállító kisbuszról szállt le, nem sokkal a tragédia előtt. Az Eperjes külterületén lévő buszmegállónál, az út túloldalán a nagymamája várta, hogy együtt menjenek haza a tanyájukra.
A fiú, miután leszállt, a kisbusz mögül, takarásból szaladt ki az úttestre, ahol egy Gádoros felől érkező autó elütötte. Úgy tudjuk, egy autós kezdte meg a kisfiú újraélesztését. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de az óvodás életét már nem tudták megmenteni. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal