Pár perce kaptuk a hírt – Soha nem látott Borzalmas TRAGÉDIA történt az Aldi-ban! ERRE nincsenek szavak! Csak ERŐS idegzetűeknek:


Borzalmas TRAGÉDIA történt az Aldi-ban! Megfagyott a levegő az Aldiban a fegyveres láttán. Drámai pillanatok játszódtak le hétfő este egy Frankfurt közelében lévő Aldiban. Este hét óra tájban egy férfi lépett be a meglehetősen forgalmas üzletbe, odalépett a kasszához és szinte szó nélkül fejbe lőtte az ott dolgozó nőt. Ezt követően saját magával is végzett – közölte a Ripost. A pénztároson és az ámokfutón kívül senkinek sem esett bántódása, azonban érthető módon többen is sokkos állapotba kerültek a látottaktól.
Sajtóinformációk alapján azt is lehet sejteni, hogy mi állt a támadás hátterében: azt gyanítják, hogy egy 48 éves férfi volt az elkövető, aki korábban szerelmi kapcsolatban állt a kivégzett 38 éves nővel. A rendőrség bővebb tájékoztatást azonban egyelőre nem adott ki, a nyomozásra hivatkozva. A német rendőrség még azt sem közölte, hogy milyen származású volt a gyilkos és az áldozat. Amennyiben újabb információk derülnek ki az esetről, úgy mi is frissítjük cikkünket. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal