Ekkora a baj..?! Berki Mazsinak a hó elején már el kellett menni dolgozni..! A döbbenet kiült mindenki arcára mikor kiderült, hogy milyen munkára kényszerült:


Berki Mazsinak el kellett menni dolgozni.. Az influenszer az RTL Reggeliben mesélte el, hogy egy fuvarozó cégnél kezdett el dolgozni a napokban. "Az Instagramon szoktam promotálni termékeket. Ez nagyon jó kis hobbimunka, de engem nem elégít ki maximálisan, úgyhogy most elkezdtem dolgozni egy fuvarozó cégben. Belevetem magam a munkába, hogy megtornáztassam az agyamat. Közgazdász vagyok és nagyon szeretek gondolkodni" – számolt be róla Mazsi.
Mazsi elárulta a műsorban, hogy új kedvesével már több mint egy éve boldogok együtt, és nemrégiben Horvátországba utaztak, hogy kettesben megünnepeljék az évfordulójukat a gyerekek távollétében. “Szerintem nagyon fontos, hogy legyen időnk csak egymásra, ha egy pár közös gyermeket nevel, akár elváltak, akár nem. Amikor ott van a gyerek, az más. Sokan ezt nem veszik figyelembe, és csak a gyerekre koncentrálnak. Mi szerencsések vagyunk, hogy megtehetjük, hogy elmenekülünk egy kicsit” - nyilatkozta az influenszer. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal