Most kaptuk a hírt Fehér Annáról.. EZ képtelenség:


Szinte képtelenség, de igaz: A Szomszédok sztárja 53 évesen lett édesanya. Annyira nagy már Fehér Anna fia, Barnabás. A nevelésével kapcsolatban több dolgot is elárult a sorozat Almáját alakító színésznő. Fehér Anna a Szomszédok sorozat egyik főszereplője 53 évesen szülte meg kisfiát.
"Egyszerűen nagyon vágytam rá, hogy anyává váljak" Annyira problémamentes volt a terhessége, hogy május 9-én még a színpadon volt és május 29-én világra jött Barnabás. Azóta eltelt 12 év és már kamasz fiú Anna gyermeke. Van a gyereknevelésnek egy területe, amiből nem enged a színésznő. Távol akarja tartani az internet veszélyeitől, erről Bóta Gábornak mesélt a Bóta Caféban: „Telefonja nincs, laptopja van már, mert az fontos a tanuláshoz. Úgy gondoljuk, uralja és ne szolgálja a social médiát. Ismerje meg az internet világának csodáját, de ha lehet, az emberi kapcsolatok lehetőségét ne vegye el a fejlógató telefonnyomkodás. Az elmúlt 30-35 év tapasztalata alapján kiderült, hogy mennyire fontos ezt kordában tartani.” Fehér Anna a Blikknek mesélt a szülők felelősségéről még:
„A környezetemben már korábban láttam a gyerekeken, mennyire fontos, hogy az életkoruknak megfelelően kapják az információkat. Az internet csodáit nem lehet és nem is szabad elvitatni, ám nagyon fontos, hogy akkor és annyit tapasztaljanak meg, amikor az érzelmi és tudati szintjük is ott tart. A közösségi háló használatát kimondottan életkorhoz kötném! Ez az elmúlt évtizedekben olyan következményekkel járt, amit nagyon sokszor feldolgoztak már." Anna jelenleg abban érzi szabadnak magát, hogy nincs benne félelem, szeret játszani, színpadon lenni, filmezni. A színésznő a József Attila Színház tagja és 65 évesen is roppan csinos. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal