1 perce érkezett! Szörnyű tragédia rázta meg Magyarországot! Ilyet még az orvosok sem láttak: - RÉSZLETEK:


Szörnyű tragédia rázta meg Magyarországot: Két napon belül két kismama halt meg szülés után a nyíregyházi kórházban – számolt be az RTL Híradó. Egy 33 éves háromgyerekes máriapócsi édesanya novemberben császármetszéssel szülte meg a kisfiát, azonban a műtét után a nő intenzív osztályra került. Az áldozat húga szerint Nikoletta jól viselte a terhességet, azonban a 9. hónapban egy vérvizsgálat kimutatta:
Véralvadási problémái vannak. Gyógyszereket kapott, amitől jobban lett, de a szülést így is előre kellett hozni. A hozzátartozók egyelőre várják az orvosi papírokat, hogy kiderüljön, mi okozta az anya halálát, azt azonban elmondták az RTL-nek, hogy Nikoletta a szülészeti megfigyelőben egy szobában volt egy újfehértói kismamával, Renátával, aki egy nappal korábban szintén császármetszéssel hozta világra ikerlányait, de a műtét után néhány órával ugyancsak rosszul lett és meghalt.
Az ikrek az RTL információi szerint a karácsonyt már otthon tölthették. A csatorna megkereste a kórházat, ahonnan azt a választ kapták, hogy mindkét ügyben belső vizsgálat indult és hogy a két eset között nincs összefüggés. Szerintük mindkét kismamánál előre nem látható események történtek, amit a szakszerű ellátás ellenére sem tudtak visszafordítani. Origo.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal