🖤 Megrendítő halálhírre ébredt ma Magyarország 🕊️ 😢


A szórakoztatóipar mély gyászba borult a híres színész, Adan Canto halálhírének bejelentésével. Canto, aki Mexikóban született és Texasban nőtt fel, számos emlékezetes szereppel gazdagította a film- és televízióvilágot. Legismertebb alakítását Arman Morales karakterében nyújtotta, aki egy gengsztert formált meg a „A takarítónő” című alkotásban.
Ebben a szerepben egy anyát von be a bűnszervezetébe, a film pedig mély nyomot a színész karrierjében. Íme Adan Canto karrierje és legnagyobb sikerei:Canto karrierje mexikói tévéműsorokban és filmekben kezdődött, majd Amerikában történt áttörése a „Gyilkos hajsza” című film volt 2013-ban, amelyben Kevin Bacon volt a főszereplő. A színész további jelentős szerepeket kapott, többek között az X-Men franchise „Az eljövendő múlt napjai” című részében Sunspotként, valamint a Kiefer Sutherland által fémjelzett „Kijelölt túlélő” című sorozatban, ahol Aaron Shore alelnököt alakította.
Canto nemcsak a színészetben jeleskedett, hanem rendezőként is kipróbálta magát, két rövidfilmet is létrehozott. Az ő halála nemcsak a szakmai közösség számára jelent veszteséget, hanem személyes tragédia is, hiszen feleségét és két gyermekét hagyta hátra.

AKTUÁLIS:

Főoldal