Marsi Anikó nagy bejelentése domborodó hasáról


Marsi Anikó, a Tények híradójának szeretett műsorvezetője, boldogságban úszik új kapcsolatában Gyarmati Gáborral, azonban néhány találgatás után a közösségi médiában tisztázni kívánta, hogy nem várható tőle újabb baba a közeljövőben. Anikó számára a boldogság új dimenzióba lépett, amikor Gyarmati Gáborral találta meg az igaz szerelmet.
2022-ben újra az oltár elé álltak, és bár közös gyermekük nincs, a párt mégis meglepte a hír, hogy Anikó, 47 évesen, teherbe esett. A tévés műsorvezető, aki korábban kilenchetes terhesség után elveszítette gyermekét, hihetetlennek találta a spontán teherbeesést. Az örömhír keltette a pletykákat, amikor néhányan a Tényekben viselt ruházatából következtettek, hogy Anikó ismét édesanya lesz. A műsorvezető most a közösségi médiában tisztázta a helyzetet egy posztban. „Ez még csak a kezdet… Lesz ennél kerekebb? Köztudott, hogy a tévékép legalább 4 kilogrammal többnek mutatja a képernyőn szereplőket.
A Brit Orvosi Kamara felhívást tett közzé, amelyben figyelmeztette a fiatal nőket, hogy a női tévésztárok nagyon gyakran drasztikus diétának vetik alá magukat, hogy vékonyabbnak tűnjenek a képernyőn, de az életben sokkal vékonyabbak. Nekem az összes plusz kilóm a hasamon szeret tetszelegni. Nem vagyok várandós. Elkezdtem dolgozni az ügyön, igyekszem” – írta Anikó a posztjában. A tévés személyiség ezzel egyértelművé tette, hogy a ruházata inkább optikai illúzió, mintsem valóság, és a terhességi pletykák nincsenek alapjaiban. Marsi Anikó továbbra is élvezi a boldog családi életet, és mind a karrierjében, mind a személyes életében továbbra is kiemelkedő teljesítményt nyújt.

AKTUÁLIS:

Főoldal