Leesett a rajongók álla – Ennyi pénzt keresett 10 hónap alatt Molnár Anikó a legnagyobb felnőtt oldalon, az OnlyFans-en.. Sokak zsebében kinyílt a bicska az összeget látván:


Molnár Anikó, a közismert médiaszemélyiség, nemrég a Palikék világa by Manna című műsorban osztotta meg gondolatait karrierjéről. A beszélgetés során elárulta, hogy az elmúlt 10 hónap alatt körülbelül 10-11 millió forint körüli adót fizetett be. A sztár most egy szokatlan ajánlatról is beszámolt, amit visszautasított, hangsúlyozva, hogy mindig azokkal dolgozik, akikkel valóban kényelmes és biztonságos.
“Most kaptam egy 10 millió forintos ajánlatot. Amerikából két fiú szeretett volna velem tartalmat gyártani, de azt mondtam, hogy nem… Nem ismerem őket, velem olyat nem fognak csinálni, amit én nem szeretnék” – mondta Molnár Anikó, kiemelve a személyes határok tiszteletét. A Bors érdekes számításokra tett szert, amikor az OnlyFans oldalon elért bevételeit vizsgálta. Ha a sztár 10-11 millió forint adóról beszélt, és az adókulcs 15 százalék, akkor elméletileg az OnlyFans platformján körülbelül 70-71 millió forintot kereshetett az elmúlt 10-11 hónapban.
Ez a szám figyelemre méltó, és rávilágít arra, milyen jelentős bevételi forrássá válhat az ilyen típusú online tartalomgyártás. Molnár Anikó azzal is büszkélkedett, hogy úgy érzi, példát mutathat a 40 feletti nőknek. Szerinte nem szükséges feladniuk magukat, ha életük során több szerepet is betöltöttek, például anyaként vagy házastársként. A 48 éves médiaszemélyiség hangsúlyozta, hogy még mindig lehet nő, megőrizve az önbizalmat és személyes identitást. Molnár Anikó életútja és sikeres OnlyFans karrierje azokat is inspirálhatja, akik a középkorú életszakaszban új kihívások elé néznek, és bizonyítani akarnak önmaguknak és másoknak.

AKTUÁLIS:

Főoldal