Korda György soha nem láthatta a három unokáját - EZ az oka! Ez azért valljuk be nagyon durva..


Korda György soha nem láthatta a három unokáját - ez az oka! A legendás énekes szívében mély fájdalmat okoz, hogy nincs fiú utóda, aki folytatná a Korda családnév hagyományát. Az énekes úgy fogalmaz, hogy művészetének dalai által marad majd emlékezetes az utókor számára. A művésznek azonban három unokája van Kanadában.
Sajnálatos módon soha nem adatott meg neki a lehetőség, hogy személyesen találkozzon velük, vagy ölelésbe zárja őket. Hogyan alakulhatott így a helyzet? Az énekes nem is tudta, hogy nagyapává vált: Fiatal korában a vonzó énekes iránti női rajongás éltében, számos kalandban része volt. Egy ilyen rövid szerelmi viszony Kiss Kati énekesnővel végződött váratlan fordulattal. Amikor Korda egyik külföldi turnéjáról hazatért, egy négy hónapos kisbaba várt rá otthon. Ebben az időszakban ismerkedett meg jövendőbeli feleségével, Balázs Klárival. Nem sokkal később összeházasodtak.
A gondoskodó apa anyagilag mindig támogatta lánya nevelését. Balázs Klári elmondása szerint a kislány sok hétvégét töltött náluk, és őt saját gyermekként szerette. A kapcsolat Judittal, a lányával, azonban megszakadt, amikor a kislány 14 éves volt, ami ma is érzékeny pont Klári számára. Ekkor hunyt el Korda György édesanyja, és ez a veszteség mélyen érintette Juditot. Azóta csak lazább kapcsolat van az apa és lánya között. Így Korda nem volt jelen Judit kanadai esküvőjén, és csak véletlenül értesült arról, hogy három unokája született. Ez nemcsak neki, hanem Klárinak is nagyon nehéz volt. címlapfotó:illusztráció!

AKTUÁLIS:

Főoldal