GYÁSZHÍR! Borzalmas Tragédia rázta meg Magyarországot vasárnap reggel! Sajnos Ő is elment...! A kereskedelmi csatorna és a családja most tudatta a megrendítő hírt:


GYÁSZHÍR! Négy jármű karambolozott Balatonfőkajárnál ma kora reggel. Három gépkocsi és egy motorkerékpár ütközött össze Balatonfőkajár térségében, a 71-es főút és a 7118-as út csomópontjánál. Az autókban összesen heten tartózkodtak, a motoron csak a vezetője utazott. A siófoki hivatásos tűzoltók megkezdték a járművek áramtalanítását. A balesethez a mentők is kiérkeztek, valamint a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók is a helyszínre tartanak. Közismert középkorú férfi az egyik áldozat:
A Kékvillogó.hu úgy tudja, az egyik autóban egy középkorú férfi utazott, aki az egyik legnagyobb magyar kereskedelmi csatornán volt szerkesztő műsorvezető. Éppen a gyermekéhez tartott haza. A férfitől a közösségi oldalán búcsúztak ismerősei. Az egyik hozzátartozó azt írta: Isten nyugosztaljon Dézsi Tamás.. Sosem felejtjük azokat a felejthetetlen perceket, amiket a műsoraiddal okoztál nekünk - Őszinte részvétünk a családnak! Kiemelt fotó illusztráció. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal