KÉSZ HORROR! Bestiális dolgot tett Judit a frissen megszült újszülöttjével... Népharag zúdult rá, elárasztották a közösségi oldalát a fenyegetők... Figyeljék mit művelt a babával:


Egy ház kertjében találtak rá elásva egy halott kisbabára a rendőrök Lovászpatonán. A helyiek szerint az anya, aki nem akarta a kicsit, a terhességét is próbálta eltitkolni, ugyanis korábban már 6 gyereke született. Egyelőre arra nem derült fény, hogy a kicsit megölték-e vagy már halva született, de a rendőrség nyomozást indított az ügyben. Kiderült az is, hogy az anya többi gyermeke jelenleg állami gondozásban van. „Az ajtóval szemben van egy sárga földkupac, ott volt elásva a kisgyerek” – mondta egy helyi lakos a Tények kameráinak.
Hosszú börtönévek várhatnak a horroranyára, aki két csecsemőjével is végzett. A 28 éves nő állítólag nem tudta elvégeztetni az abortuszt, mert már túl volt a 12. héten. A nő azonban nem akart újabb gyermeket. Kiderült, hogy a férj korábban egy jól fizető munkahelyen dolgozott, de nem gondozták a gyerekeket rendesen. Egy harmadik helyi lakos elmondta, hogy az anya és az apa is züllött életét él, a drogot és az alkoholt sem vetik meg, különösen, ha együtt vannak. A holtan talált kisbaba anyját szerdán napközben hallgatták ki a rendőrök. A rendőrség büntetőeljárást indított. Judit a napokban segítségkérő üzenetet tett ki, mert ellopták a kerékpárját, aki tud segíteni neki, itt teheti meg:
https://www.facebook.com/juditt.tardi/posts/pfbid02mZkJ2fc7kVYtcgZJNnecnaCUNF6osXTyfm5rRyWN5tv5gb4uX79A1a87MpNaSmdTl

AKTUÁLIS:

Főoldal