Teljes döbbenet! Most robbant a hír! Jön a baba?! Krausz Gábor véletlenül elszólta magát..! Állítólag Mikes Anna.. - ITT vannak a megdöbbentő részletek:


Érkezhet a baba? Krausz Gábor sejtelemes kijelentést tett, és a neme kapcsán is elárulta, hogy... Nagyon boldogok Mikes Annával. Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata sorsszerűnek tűnik, egy igazi tündérmese. Mindketten egy szakítás, és csalódás után találkoztak, és táncolva kerültek egyre közelebb egymáshoz. A rajongók az első pillanattól követték az eseményeket, hiszen a táncos műsor alatt már a kezdetektől arról spekuláltak, hogy izzik közöttük a levegő. Látták, ahogy jönnek a bejegyzések a közösségi oldalakon, ahogy egyre közvetlenebbek egymással. Aztán jött a várt bejelentés, hogy egymásra találtak.
Azonban lelkileg rögös út vezetett a boldogsághoz, amiről nyíltan kitálalt Krausz Gábor. Gyászfolyamatnak írta le a válást. Mindent elmondott Mikes Annával való ismerkedésük kapcsán is, és áradozott róla. Kislánya is imádja őt. Minden jónak tűnik, de vajon a közös baba is érkezhet egy napon? Ezt még nem tudni, de Krausz Gábor sejtelmes kijelentést tett, már játszik a gondolattal, hogy szívesen lenne fiús apuka is. Talán erre sem kell olyan sokat várnia rajongóknak. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal