Hoppá! Erre AZTÁN TÉNYLEG nem számítottunk! Marsi Anikóéknál hatalmas a boldogság!! Egyértelműen látszik már a legújabb fotóján! ITT olvasható a hatalmas bejelentés:


Tavaly nyáron Marsi Anikó egy megrázó eseménnyel került a hírek középpontjába: 47 éves korában váratlanul teherbe esett, de sajnálatos módon a terhesség vetéléssel végződött. Anikó bár nagyon örült volna a gyermeknek, elfogadta a sors döntését. Párja, Gábor azonban nehezebben viselte a tragédiát.
Gábor sokkal mélyebben érintettnek érezte magát a gyermek elvesztése miatt, ő már beleélt magát abba a gondolatba, hogy lehet közös kisbabánk. Számomra maga a csoda volt, hogy ilyen idősen, természetes úton teherbe eshetek. Azonban úgy tűnik, az égiek úgy határoztak, hogy mi már túl idősek vagyunk ehhez — mesélte akkor Anikó, aki most egy érdekes fotóval került ismét a középpontba. A felvételen egy szorosan illeszkedő kék ruhában látható, amelyen úgy tűnik, hogy gömbölyödik a hasa, mintha ismét várandós lenne. A közösségi média felhasználói különböző véleményeket fogalmaztak meg:
Néhányan határozottan állítják, hogy Anikó terhes, míg mások a ruhaválasztását vagy életstílusát teszik felelőssé a kiemelkedő pocakért. Marsi Anikó jelenleg még nem erősítette meg ezeket a találgatásokat, és nem is reagált rájuk. Íme a sokat sejtető fotó:

AKTUÁLIS:

Főoldal