Gyász – Tragikus hírt kaptunk estére– Gyászba borult az egész VILÁG! Egy utánozhatatlan és hatalmas név távozott közülünk örökre!


Az eset az egész világot megrázta: A kisrepülő Bequia-szigeténél zuhant le, csak néhány nappal azután, hogy a színész egy reményekkel teli üzenettel köszöntötte az új évet Instagram-oldalán. A tragédia január 4-én, csütörtökön történt, amikor a gép, amelyen Christian Oliver és két lánya is utazott, az óceánba zuhant Bequia-szigeténél, a Grenadine-szigetek legnagyobb szigetén.
Az esetben a pilóta is életét vesztette. A 51 éves Christian Oliver a Cobra 11 című népszerű sorozatból volt ismert, emellett olyan filmekben is szerepelt, mint a Speed Racer – Totál Turbó és A három testőr. A német színész közösségi média oldalán néhány nappal ezelőtt még egy optimista üzenettel köszöntötte az új évet, posztolva egy gyönyörű naplementés képet. „Minden jót a paradicsomból, összefogás és szeretet… 2024, érkezünk!” A hírre számos rajongó és kolléga fejezte ki részvétét a közösségi médiában.
Erdoğan Atalay, aki Christian Oliverrel együtt szerepelt a Cobra 11-ben, egy közös fotóval és részvétnyilvánító üzenettel tisztelgett a tragikusan elhunyt színész emléke előtt. „Ez egy hihetetlen tragédia. Minden gondolatom, imám, és részvétem a feleségének és az egész családjának. Teljesen lesokkolt, erre nincsenek szavaim…” – írta Atalay Instagram-bejegyzésében. A német és nemzetközi szórakoztatóipar elvesztette egy kiváló tehetséget és egy szeretett személyiséget a tragikus eset következtében.

AKTUÁLIS:

Főoldal