G.w.M. megverte Kulcsár Edinát? Kulcsár Edina megtörte a csendet, sírva árulta el az igazat:


Kulcsár Edina, a háromgyermekes édesanya, a közelmúltban megszakította a csendet, és egy exkluzív interjúban tisztázta a kialakult helyzetet kapcsolatával kapcsolatos pletykákról. A Bors korábban azt jelentette, hogy G.w.M rapperrel fennálló kapcsolatukban bántalmazás történt, ami végül pszichiátriai kezeléshez vezetett.
Edina azonban ezt a hírt határozottan cáfolta. “Amikor először hallottam ezeket a híreszteléseket, csak nevettem a felháborító hazugságokon. De a pletykák elszabadulásával úgy éreztem, muszáj tisztáznom a helyzetet. A férjemről, aki számomra tökéletes, terjedő mocskolódó hazugságok felháborítóak,” – fejtette ki Edina. Az interjúban Edina részletesen beszélt kapcsolatuk dinamikájáról, hangsúlyozva, hogy közöttük nincs helye bántalmazásnak. “Mi nem sértődünk meg egymáson. Mi úgy csinálunk mindent, ahogy azt jónak érezzük.
Tehát egy kicsit sem vagyok bántalmazva,” – magyarázta. Továbbá, Edina elismerte, hogy voltak időszakok az életében, amikor saját magát próbálta becsapni, de hangsúlyozta, hogy ezek a pillanatok a múltban, és nem a jelenlegi kapcsolatában gyökereznek. “Az is írták rólam, hogy volt idő, amikor úgy éltem a mindennapjaimat, hogy magamat is próbáltam becsapni. Ez igaz, viszont nem erre a kapcsolatra, hanem a múltamra igaz,” – tette hozzá. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal