1 perce érkezett! Ma reggel jött a hír Pintér Tiborról: Barátnője erősítette meg a megdöbbentő hírt


1 perce érkezett! Ma reggel jött a hír Pintér Tiborról: Barátnője erősítette meg a megdöbbentő hírt! Pintér Tibor, az ismert színész, 50. születésnapját egzotikus környezetben, Thaiföldön ünnepelte, lovaglással a naplementében, fiatalabb kedvese, Jenni társaságában. A páros közötti 20 éves korkülönbség pozitívan hat kapcsolatukra, úgy érzik, frissességet visz a mindennapokba.
Tibor, aki a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, az RTL Reggeliben osztotta meg titkát a fiatalos megjelenéséről:"Az egyik titkom a párom, Jenni, aki tényleg fiatalabb nálam, de azt gondolom, hogy pont azért is jó, mert visszafiatalít kicsit. Rengeteget hoz a konyhára ez a korkülönbség, mert valóban kijelenthetem ennyi idő után, hogy egy fiatalabb párkapcsolat megfiatalítja a férfit. A másik titok a fiatal színész kollégáim, meg a lovaim. A harmadik pedig a Sztárbox, amire fel kellett turbózzam magam" - mondta Tenya.
Pintér Tibor, aki most először ünnepelte születésnapját Magyarországon kívül, Thaiföldön, kedvesével, Ilyés Jenniferrel, egy tengerparti lovaglással és egy tortával lepte meg őt. "Jenni meglepett egy tengerparti lovaglással, ami nagy vágyam volt. Egy születésnapi tortát is intézett, ami szintén lovas volt. Titokban szervezte le, elment az étterembe a taxival, miközben én edzettem" - mondta Tibor a különleges ünneplésről." - Isten éltesse a Művészurat! - Blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal