Gesztesi Károly jóképű fia lesz az ATV Híradójának új műsorvezetője: a sármos Máté nagyon hasonlít édesapjára! Nézzék csak:


Gesztesi Károly emléke előtt tisztelegve emeljük ki, hogy sármos fia, Máté követi édesapja nyomdokait, és az ATV Híradójának új arca lesz. Gesztesi Károly tragikus vesztét már több mint négy évvel ezelőtt gyászolta az ország. 2020 januárjában egy váratlan szívinfarktus érte a fővárosban, a Ferdinánd hídnál, és sajnos a helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni.
A közkedvelt színész négy gyermek édesapja volt, akik közül Máté a legidősebb fiú. Gesztesi Máté, aki 1990. március 12-én jött a világra, már a színészet és a műsorvezetés területén is megmutatta tehetségét. Édesapja első házasságából született, anyja a Jászai Mari-díjas Csarnóy Zsuzsanna. Gesztesi életében három további gyermek is született: Márk, Dávid és Sára Panka, akiket két későbbi házasságból vállalt. A család minden tagjával kiváló kapcsolatot ápolt, és váratlan halála mély űrt hagyott hátra.
Máté most új kihívás elé néz, hiszen a Híradóban bizonyíthatja be, hogy méltó örököse édesapja hagyatékának. Károly biztos nagyon büszke lenne Mátéra, akit előléptetett munkahelye, az ATV! Ezután ő vezetheti a Híradót, őt választották ki Gajdos Tamás helyére! Itt láthatjuk őt, amint az időjárás-jelentést mondja:

AKTUÁLIS:

Főoldal