Fontos közlemény: Ezekben a kórházakban állítanak le kezeléseket, íme a teljes lista:


Az elmúlt napokban 12 újabb olyan kórház neve jelent meg Nemzeti Népegészségügyi Központ a honlapján, ahol különböző okokból, de hosszabb-rövidebb időre leáll egy-egy ellátás, vagyis bizonyos betegeket nem tudnak fogadni – írja a hvg.hu. Január 8-tól már 20 kórházban leálltak egyes ellátási formák, így összesen már 32 kórház nem tud ellátni bizonyos betegeket. Íme a 12 új szereplő a listáról, amely itt érhető el, és a leálló ellátásokról is vannak részletek:
Észak-Pesti Centrumkórház-Honvédkórház
Szántó J. Endre Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézet
Gyöngyösi Bugát Pál Kórház
Kistarcsai Flór Ferenc Kórház
Selye János Kórház
Balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház
Balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház
Szaploncay Manó Kórház
Békés Vármegyei Kórház
Kaposi Mór Oktatókórház
Budapesti Bajcsy Zs. Kórház és Rendelőintézet
Budapesti Uzsoki Utcai Kórház
Az újabb leállási hullámról hírt adó egészségügyi szakember, Kunetz Zsombor a frissebb bejelentésekről részleteket is írt.
Eszerint a Somogy Megyei Kaposi Mór Kórház nem tud néhány napon bronchoszkópos ügyeletet adni humánerőforrás-hiány miatt, a betegeket Pécsre, illetve Zalaegerszegre kell vinni, a Békés Megyei Központi Kórház év végéig nem tud paradontológia (fogászat) járóbetegellátást nyújtani, a Marcali Kórház foglalkozás-egészségügyi ellátást nem tud biztosítani, a Komáromi Kórház a gyermek-nőgyógyászati szakrendelést nem tudja biztosítani, a Kistarcsai Flór Ferenc Kórházban a CT hibásodott meg, ahogyan a Gyöngyösi Bugát Pál Kórházban is. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal