Elfogták a budapesti ámokfutót M.Pétert, aki miatt egy családapa halt meg 14 éves lánya szeme láttára! Nem fogják elhinni, hol bújkált eddig..! - Itt vannak a részletek:


A hosszadalmas üldözés után a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya, a Bűnügyi Bevetési Osztály és a Célkörözési Osztály munkatársai Szigetszentmiklóson sikeresen elfogták M. Pétert, aki az újpesti végzetes tömegbaleset után menekült el a helyszínről a Mercedesével – közölte a rendőrség a közösségi médiafelületén. Tragikus Tömegbaleset Újpesten: M. Péter után a rendőrség azután kezdett hajtóvadászatot, miután hétfő esti órákban súlyos baleset történt a Rózsa utca és a Deák Ferenc utca kereszteződésében, Újpesten.
Jelentések szerint egy ittas vezető áthajtott a piros lámpán, majd hátulról nekiütközött egy másik járműnek, ami ezután a járdára repült és egy gyalogost is maga alá temetett. A Mercedes Veszélyes Manővere: A balesetet okozó sofőr ezt követően a szemközti sávba sodródott, ahol további két autónak és egy menetrend szerint közlekedő busznak is nekiütközött. A szemtanúk beszámolói szerint a Mercedes sofőrje jelentősen túllépte a megengedett sebességhatárt, majd egy piros jelzésnél történt fékezés során megcsúszott és frontálisan ütközött egy Fiat típusú gépkocsival, majd sérült fejjel a helyszínről távozott.
A Baleset További Súlyos Következményei: A sofőr a baleset után hangosan kiabálva hagyta el a helyszínt, ami a környéken lévők figyelmét is felkeltette, akik rögtön észrevették ittas állapotát. A baleset következtében egy családapát oly súlyosan megsebesített, hogy a helyszínen újraélesztésre volt szükség, azonban a sérülések végzetesnek bizonyultak. A roncsok közé szorult apát a tűzoltók szabadították ki, de életét már nem lehetett megmenteni. Az apát gyászoló lányát egy közeli üzlet vásárlói mentették ki a roncsból sokkos állapotban. A Kislány Megmentése: „Két vásárlóm sietett a segítségére, szétszedték az autó ajtaját, kirúgták a szélvédőt, és kimentették a síró, kiabáló kislányt” – nyilatkozta egy közeli üzlet tulajdonosa. Az RTL Híradó információi szerint a tragédia egy 45 éves férfi életét követelte, 14 éves lánya könnyebb sérüléseket szenvedett, kórházba szállították, de állapota már javulóban van.

AKTUÁLIS:

Főoldal