A fenekéből kiszívott zsírt töltötték vissza KŐgazdag Szandi ajkaiba? "Kész vagyok, minden meg van csinálva." Ha meglátod, hogy néz ki a hölgy teste, elájulsz..! - Mutatjuk:



Ezt nem fogjátok elhinni. Vannak emberek, akik elég rossz példát mutatnak azzal, hogy teljesen átformáltatják plasztikai sebészekkel a saját kinézetüket. Mindez ugyanis erős testkép zavart is okozhat a fiataloknál akik ezeket a celebeket egyfajta bálványnak tekintik. Ez alól Tuvic Alexandra sem kivétel, aki elmondta, hogy „most lett teljesen kész”, mintha csak valamiféle munkadarabként tekintene saját magára.
Tuvic első műtétjeire a 18. születésnapja utáni napokban került sor, az azóta eltelt évek alatt pedig például az orrát ötször műtötték, de még az intim tájékon is volt operációja. Bevallása szerint a szilikon olyan számára, mint az oxigén, és összességében egy kisebb budapesti lakás árát költötte el plasztikai beavatkozásokra. Azt mondja, nem érdekli a pénz, hiszen mindig is volt neki, és rengeteget költ különböző orvosi beavatkozásokra, ami nem csak plasztikát jelent… Igaz, mindez mostantól részben megváltozik. „Kész vagyok!” – jelentette ki nevetve a Ripostnak Szandi, akit nemrég a TV2 Kőgazdag fiatalok című műsorában ismerhetett meg a nagyobb nyilvánosság. Mint mondta, „minden meg van csinálva, miért kérnék még nagyobb melleket, vagy karakteresebb arcot?” „Félévente járok botoxra, de egyébként minden véglegesen van megoldva: az ajkaimba sem felszívódó anyagot tettek, az arcomat is saját zsírral töltötték fel. Most várom, hogy majd a korosodás hozza a következő teendőket.
De addig is, hála Istennek, erre nem kell költenem” – magyarázta Szandi. Arról nincs pontos hír, hogy vajon mit takar az, hogy a saját zsírjával töltötték fel, éppen ezért elég vad találgatások kezdtek el megjelenni arról, hogy tulajdonképpen a fenekében lehetett annyi zsír, amit leszívva feltölthették vele az ajkait. Ti mit gondoltok? Honnan jöhetett az a kis saját zsír?

AKTUÁLIS:

Főoldal