1 PERCE ÉRKEZETT! HALÁLOS KÖZÚTI BALESETBEN elvesztettük a kedvenc meteorológusunkat.. Összeroppant az ország a hír hallatán! - RÉSZLETEK:


Szörnyű Baleset történt 2024. Január 25-én csütörtök délután: Két autó ütközött csütörtök délután a 6-os főúton Szentlőrincnél, az egyik jármű vezetője a helyszínen életét vesztette – közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Egy héttel ezelőtt hárman haltak meg Szentlőrincnél. Két autó ütközött: Egy Bükkösd irányából Szentlőrinc felé közlekedő személygépkocsi ütközött össze egy Pécs irányába haladó gépjárművel.
Felismerhetetlenségig roncsolódott az autó. Azonnal meghalt a sofőr: A Bükkösd felől érkező autó vezetője a helyszínen belehalt sérüléseibe. A személyautó kidöntötte a STOP-táblát és letarolta a kereszteződésben lévő ház kerítését is. 50 év körüli férfi az áldozat: A Kékvillogó.hu úgy tudja, az egyik autóban egy középkorú férfi utazott, aki az egyik legnagyobb magyar kereskedelmi csatornánál volt meteorológus.
A férfitől a Facebookon búcsúznak ismerősei. Az egyik hozzászóló azt írja: Isten nyugosztaljon K. Nagy István.. Sosem felejedjük az egyedi és utánozhatatlan humorodat, mellyel sokak arcára csaltál mosolyt a képernyőn.. - Őszinte részvétünk a családnak! Címlapkép: Illusztráció.

AKTUÁLIS:

Főoldal