Összeházasodik Krausz Gábor és Mikes Anna, Tóth Gabi után a profi táncos mellett találja meg a boldogságot a sztárséf?! Tóth Gabi őrjöng! - RÉSZLETEK:


Tóth Gabi állítólag őrjöng. Amióta bejelentették, hogy Krausz Gábor Mikes Anna oldalán táncolhat a Dancing with the Stars idei évadjában, mindenki azt várja, mikor jelentik be, hogy a hosszú hetek és hónapok közös munkája során nem csak baráti viszony, hanem szerelem is kialakult köztük. Bizony nagyon sokan szeretnék, ha a sztárséf Tóth Gabi után újra megtalálja a boldogságot.
Többen meg vannak győződve róla, hogy Gábor és Anna nagyon aranyos pár lenne az életben is, nemcsak a parketten. Persze nagyon sokan annyira akarják, hogy Krausz és Mikes egymásra találjon, hogy most már mindenbe belelátnak mindenfélét, jelentéktelen dolgokból kreálnak újabb pletykákat, és ha igaz is, hogy a páros között már több van, mint munkaviszony és barátság, eddig jól leplezik, mert semmi konkrétumot nem közöltek a nyilvánossággal. Azonban ha hihetünk a Bors által megkérdezett sztárjósnőnek, akkor nemsokára nagy bejelentést tehet Krausz Gábor és Mikes Anna; sőt, még könnyen házasság is lehet a dologból.
„Anna nagyon jó hatással van Gáborra, megszerettette vele a táncot. Ezen a hétvégén is kifejezetten jól fognak szerepelni, hiszen a tánc nem csak a verseny miatt fontos Gábornak, hanem egy lelkimegnyugvás is a számára a magánéleti drámák után” -kezdte a lapnak Lénárt Évi jósnő. Szerinte a sztárséf most még nem áll készen egy komoly kapcsolatra, hiszen friss a válása Tóth Gabival, de hamarosan újra nyitott lesz, és Anna mellett találhatja meg a boldogságot. „Azt látom, hogy egy komoly kapcsolatra még nem áll készen, kell neki még egy kis idő. Viszont tagadhatatlan, hogy Annával jól kijönnek, és nem tartom kizártnak, hogy a későbbiekben még közelebb kerülnek egymáshoz. Még a házasság is benne van a pakliban” -mondta a jósnő. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal