MOST ROBBANT A HÍR! MÁR ŐK IS?! Tóth Gabiék után ITT az újabb szeretett sztárpárunk válása!! Róluk senki nem gondolta volna: – EZ sokkolta az egész országot!


Alig telt el egy év az esküvő óta, és máris... Most robbant a hír, hogy a sztárszakítások éve bizony folytatódik. Most a világhírű színész, Shane Richie fia, a zenész Shane Jr. és felesége válnak. A zenész és Maddie Wahdan szépségkirálynő alig egy éve házasok, de most a válás mellett döntöttek. Az ok a rajongók szerint a hűtlenség, a zenész megcsalhatta feleségét, akinek állítólag már el is ismerte a tettét. Shane Jr. és Maddie már hat éve ismerték egymást, szerelemük nagyon erősnek tűnt.
Tavaly júliusban össze is kötötték az életüket, de most valóságos hidegzuhanyként érkezett a válásuk híre. Egy informátor szerint egy másik nővel találkozgatott a zenész: Szomorú, hogy egy házasság ilyen hamar véget ér. Shane beismerte, hogy félrelépett. Maddie pedig nem lát visszautat, így véget vetett a kapcsolatuknak - idézi a Mirror az informátort.

AKTUÁLIS:

Főoldal