Most robbant a hír! Halála után derült ki Lang Györgyi és Kulka János hatalmas titka! Ez sajnos mindenkit ledöbbentett:


Sokakt által eddig nem ismert titok derült most ki. Ők ketten még gyermekkorukban ismerték meg egymást, mivel mindkettejük édesapja Szegeden volt orvos, így összejártak. De ebben az időben nem voltak még szimpatikusak egymásnak.
Aztán jött a Színművészeti, ahol osztálytársak volt, végül pedig összejöttek. 5 évet töltöttek együtt. Györgyi úgy emlékszik, hogy szerelmesek, Kulka János pedig úgy, hogy barátok voltak. Esélyesen a szerelmes verzió lehet az, ami közelebb áll a valósághoz, hisz a főiskola időszaka után Pécsett egy fedél alatt laktak. És bizony Györgyi terhes is lett Kulka Jánostól. Ő azonban egyáltalán nem volt fölkészülve az apai feladatra, elköltözött… „Szörnyű volt, terhes voltál” – mondta a műsorban Kulka.
Ezt Lang Györgyi is megerősítette, és azt is, hogy Kulka volt a gyerek apja. De ez már régen volt – a távoli messzeségben. Azóta sok minden történt. „Lenne egy kövér, szőrös, széles szemöldökű, undok kislányunk” – tette hozzá nevetve Lang Györgyi. Kulka János persze utólag már sajnálja a történteket, szégyelli is magát miatta, azonban Györgyi megbocsátott neki, és azóta is a legjobb barátok – jóban-rosszban összetartanak. Akkor is, amikor János 2016-ban beteg lett, és most is, amikor Györgyivel vannak problémák. Ahol lehet, ott segítik a másikat – kitartanak egymás mellett. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal