Csalás történt?! Felháborodtak sokan! Megvan a Sztrárban Sztár leszek! 2023-as évadának győztese, rengeteg pénzt nyert


Sokan biztosra vették az egyik versenyző győzelmét, ám végül a riválisa kapta a legtöbb szavazatot. A többség egyetértett azzal, hogy Széchenyi Lili a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadának legjobb énekese. Számos különleges produkció fűződik a nevéhez, nem egyszer végzett a szavazások élén, és a nagy döntőben is olyan teljesítményt nyújtott, ami több mint lenyűgözően hatott, nehezen találták rá a szavakat.
A másik oldalon pedig ott volt Karapancsev Kristóf, a világ egyik legszerényebb sráca, aki elárulta, elgondolkozott azon, hogy felhagyjon az énekléssel. Nehéz pillanatokat élt át, és emiatt több mint hálás a TV2-nek, mert olyan lehetőséget kapott a műsor által, amire talán máshol nem számíthatott volna, egyértelműen megváltoztatta az életét ez a pár hét. Kristóf szintén nagyot ment a fináléban, és nála jobb átalakulóművészt aligha lehetett volna találni. Ennek ellenére nem tekintettek rá favoritként, mindenki úgy gondolta, hogy Lili lesz a befutó, a mesterek is csak jókat tudtak mondani a különleges lányról, abszolút favoritként várhatta a verseny végét. Amikor már úgy tűnt, hogy övé a győzelem, jött a csavar a történetben, mert Tilla Karapancsev Kristóf nevét mondta ki a végén.
A közösségi médiás felületeken keresztül is sokan lepődtek meg ezen, függetlenül attól, hogy nagyon jó énekes, de Lili volt az, aki a legtöbb katarzist okozta a műsorban, ezzel többek között saját magát is meglepve. Majka gyorsan kirohant a versenyzőjéhez, aki elsírta magát, talán ő is arra számított, hogy Lili a nyerő. Tilla annyit elárult, hogy nagyon kevésen múlt Lili győzelme, így egy újabb szoros döntőn vagyunk túl. Lili ezzel a legjobb női énekes, és azt mondta, 100%-ban megérdemli a győzelmet Kristóf, őszintén gratulált neki.

AKTUÁLIS:

Főoldal