EZ KŐKEMÉNY! Videón ahogy Molnár Áron hatalmas ütésekkel alig fél perc alatt kiütötte a pökhendi Rácz Jenőt! - ITT a felvétel:


Mind a séf, mind a színész nagy utat tett meg a döntőig: Molnár Áron kétszer is technikai KO-val győzött, először Frohner Fecó, másodszor pedig Józan László ellen. Rácz Jenő pedig az első meccsén jó barátját, Kabát Petit ütötte ki, akit mentővel szállítottak el a mérkőzés után. Rácz Jenő aztán Istenes Bencével találkozott a szorítóban, s bár a műsorvezető magabiztosan érkezett a ringbe, a séf felett nem tudott győzelmet aratni. Éppen ezért a végső, utolsó, mindent eldöntő meccs előtt nehéz lehetett volna megjósolni, hogy Rácz Jenőnek vagy éppen Molnár Áronnak van-e nagyobb esélye a győzetelmre.
A felek a ringbe lépve azonnal egymásnak estek, Molnár Áron kapásból hatalmas ütés mért Rácz Jenőre. Sőt, néhány pillanattal egy olyan bal egyenest kapott, hogy földre került. Ebből szinte fel sem állt, jött a következő brutális ütés, ezután Rácz Jenő edzője be is dobta a törölközőt.

AKTUÁLIS:

Főoldal