Itt a vége! Berki Mazsi elhagyja az országot!


Berki Mazsinak kijárja a megérdemelt pihenés az elmúlt hónapok fárasztó üzleti tevékenységei és intenzív bokszedzései után. Ezt az eredménye is alátámasztja, hiszen egy celebeknek szervezett gálán minden ellenfelével elbánt és az abszolút győztes lett. A kimerítő időszak után most egy festői országban, valószínűleg Afrikában, tölti az időt a családja körében.
Mazsi és párja, Zoltán már nem először választanak egzotikus országot karácsonykor. Tavaly, amint a Bors lebuktatta őket, titokban Zanzibárra utaztak, hogy ott pihenjék ki az év fáradalmait és elbújjanak a kíváncsi szemek elől. Akkor még nem volt ismert a nagyközönség számára, hogy ki az a titokzatos férfi, aki elrabolta Mazsi szívét. Azóta azonban nyíltan vállalják kapcsolatukat, és kéz a kézben jelennek meg nyilvános eseményeken. Mesebeli Afrika A Bors birtokába jutott információk szerint a szerelmespár most újra útnak indul. Hogy pontosan hova mennek, azt Mazsi nem szívesen árulta el, de utalást mégis tett az úti céllal kapcsolatban. (Innen sejthető, hogy megint Zanzibár lesz a helyszín.)
Jövő csütörtökön repülőre szállunk és elutazunk egy másik kontinensre — mondta a Bors megkeresésére Berki Mazsi, akitől arról érdeklődtünk, hogy hol és milyen körülmények között tölti a karácsonyt? — Azt, hogy pontosan hova megyünk, nem árulom el, az azonban nem titok, hogy abban az országban már voltunk karácsonyozni és szilveszterezni is. Mazsi emellett sok fontos részletet árult még el: A párommal megyünk, az ő gyermekével, az én kislányommal és Zoli édesanyjával. Ilyen egy igazi mozaik család — mondta az influenszer, majd így folytatta: — Az utazásunk első felében a pihenésre és a karácsonyra koncentrálunk, a második részében azonban olyan terveim vannak, melyek az aktivitással kapcsolatosak. Mivel kint leszünk még szilveszterkor is, és csak januárban térünk haza, lesz időm egy helyi boksz klubba ellátogatni, ahol reményeim szerint leszervezhetek egy edzőmérkőzést egy jó nevű, helyi bunyós csajjal. Meg szeretném ugyanis méretni magam.

AKTUÁLIS:

Főoldal