GYÁSZHÍR! Borzalmas Tragédia rázta meg Magyarországot MA REGGEL! Sajnos Ő is elment...! A kereskedelmi csatorna és a családja is most tudatta a megrendítő hírt:


GYÁSZHÍR! Négy jármű karambolozott Balatonfőkajárnál ma kora reggel. Három gépkocsi és egy motorkerékpár ütközött össze Balatonfőkajár térségében, a 71-es főút és a 7118-as út csomópontjánál. Az autókban összesen heten tartózkodtak, a motoron csak a vezetője utazott. A siófoki hivatásos tűzoltók megkezdték a járművek áramtalanítását. A balesethez a mentők is kiérkeztek, valamint a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók is a helyszínre tartanak. Középkorú férfi az egyik áldozat:
A Kékvillogó.hu úgy tudja, az egyik autóban egy középkorú férfi utazott, aki az egyik legnagyobb magyar kereskedelmi csatornán volt műsorvezető. Éppen a vidéken élő családjához utazott haza. A férfitől a Facebookon búcsúznak ismerősei. Az egyik hozzászóló azt írja: Isten nyugosztaljon Lehoczki Barnabás.. Sose felejtjük a szép orgánumodat.. - Őszinte részvétünk a családnak! Kiemelt fotó illusztráció. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal