GYÁSZ! Most kaptuk a hírt Vajna Tímeáról. Ez még azokat is mellbe verte, akik nem különösebben kedvelték.. Az egész ország ledöbbent:


Tragikus hír! Gyászol Vajna Tímea – Tragikus hirtelenséggel hunyt el, összetört az üzletasszony! Vajna Tímea rokonát gyászolja. Az egykori olimpikon, Palácsik László elhunyt. Timea Insta story-ban írta le, hogy a szíve miatt halt meg szeretett keresztapja. Még tavaly októberben találkoztak, és most Timi szomorú, sírós jelekkel árulta el mekkora fájdalom, hogy örökre elment.
„Drága olimpikon keresztapám, Palácsik László, aki 1984-ben képviselte Magyarországot a téli olimpián (biathlon) sílövészetben, ma reggel elment. A szíve vitte el” – írja az annak idején Palácsik Tímea néven megismert híresség szeretett keresztapjáról. Palácsik László 1959-ben született, mindössze 62 évesen hunyt el. Szarajevóban 14. helyezést ért el a 4x7,5km-es váltóban. „Mindig szeretett volna velem az újságokban szerepelni, de nem így” – teszi hozzá Vajna Tímea egy közös képhez. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal