Döbbenetes tragédia rázta meg az országot MA ESTE! Egy kivételes, és sokak által szeretett ember távozott közülünk fájóan fiatalon! Ugye tudjátok, ki volt Ő:


Döbbenetes tragédia rázta meg az országot ma estére! Meghalt egy 18 éves kézilabdázó! A ZARK Split játékosa egy közúti balesetben vesztette életét. Maja Zorica 18 éves volt. A horvát rendőrség tájékoztatása szerint a 18 éves kézilabdázó szerda este két barátjával hazafelé tartott, amikor egy ittas sofőr áttért a sávjukba, és frontálisan ütköztek Dicmo közelében.
Maja Zoricát súlyos sérülésekkel vitték kórházba, de az életét már nem tudták megmenti. Utastársai – egy gyermek és egy 25 éves nő – súlyos sérüléseket szenvedtek. A Horvát Kézilabda Szövetség közösségi oldalán búcsúzott a 18 éves kézilabdázótól. A ZARK Split szintén részvétét fejezte ki a családnak. Szomorú és megtört szívvel tudatjuk, hogy játékosunk, Maja Zorica 18 évesen egy tragikus baleset után távozott közülünk. Nagy harcosunk szíve kialudt. Együttérzünk a családdal, és őszinte részvétünket küldjük szeretteinek. Nemes és erős lelke, tele életörömmel és szeretettel, örökké szívünkben, gondolatainkban és imáinkban marad. Angyalkánk, nyugodj békében – írta közleményében a klub. Forrás: index.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal