PÁR PERCE JÖTT a sokkoló hír! Megrendítő! Senki sem érti, hogy történhetett EZ! Orbán Viktorról van szó:


A miniszterelnök házához Szabó Bálint szervezett tüntetést és rögtönzött kilakoltatást, a rendőrök ellepték a helyszínt. Hétfő reggel lezárta a rendőrség a Cinege utat Budapesten, miután a botrányairól elhíresült szegedi politikus, Szabó Bálint megjelent Orbán Viktor miniszterelnök házának közelében. A korábbi szegedi képviselő szervezetével tüntetni akart a kormányfő házánál, és jelképesen ki akarták lakoltatni a miniszterelnököt, aki Szabó szerint előző éjjel ért haza kínai útjáról – írja az Index. A lap felidézte: Szabó Bálint nemrégiben Orbán Viktor szomszédságába költözött.
Szabó a helyszínről bejelentkezett a közösségi oldalán, és elmondta: „bár ünnepnap van ma, még sincs okunk ünnepelni, hiszen a magyarok se nem szabadok, se nem felszabadultak, hiszen egy népsanyargató és hazaáruló kormánya van Magyarországnak”. Azt is elárulta, hogy zenész ébresztőt akartak tartani, valamint szimbolikus kordont akartak építeni a miniszterelnök rezidenciája előtt, hogy így tiltakozzanak az Orbán-kormány ellen. A politikus elmondása szerint azonban mindez nem történt meg, ugyanis a rendőrség a házat hermetikusan lezárta, és folyamatosan újabb egységek érkeztek, hogy még nagyobb körben zárják le a területet.
Szabó szerint legalább félszáz rendőr volt már délelőtt a helyszínen. Szabó Bálint hozzátette, várhatóan amikor a miniszterelnök elindul Veszprémbe – ahol ünnepi beszédet is mond –, akkor lesz a legnagyobb a rendőri jelenlét. „A miniszterelnököt ki kell majd menekíteni a saját lakhelyéről és Budapestről is” – mondta Szabó, aki beszéde végén elmondta, a mostani Magyarország sokkal inkább emlékeztet egy diktatúrára, amely arra használja a rendőri szerveket, hogy megvédje a vezetőit a magyar emberektől. A politikus azt is megígérte, hogy Veszprémbe is követik a kormányfőt. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal