Döbbenetesen gyönyörű: Ő Jákob Zoltán 16 éves nagyobbik lánya


Jákob Zoli nagyobbik lánya már 16 éves: a fotóból kiderül, mennyire hasonlít édesapjára! Jákob Zoli mostanában több érdekes információt is elárult gyerekeiről. A milliárdosnak egy felnőtt fia és két kamaszlánya van. A fiú már 28 éves és nemrég az üzletember közös videót posztolt vele a közösségi oldalán. A fiú mellett Zolinak van két lánya is: Liliána 16 éves, Niki pedig 13. Róluk az üzletember így ír a most megjelent könyvében:
“A lányaim gimnáziumba járnak és semmiben nem akarnak kitűnni a társaik közül, hacsak nem a tanulmányi eredményeikben. Sosem kértek semmilyen drága márkás ruhát vagy kiegészítőt. Meg is mondták, hogy nem akarnak az én elkényeztetett gyermekeimnek tűnni. Mivel nekik nem a megélhetésért kell majd dolgozniuk, ezért bármilyen nekik tetsző munkát választhatnak hivatásként, nem számítva, hogy az hogyan fizet” – kezdi Zoli, majd később még többet elárul lányairól: “Jelenlegi habitusa alapján a nagyobbik lányomat, ha felnő, el tudnám képzelni mondjuk közgazdászként, de akár humoristaként is, a kisebbiket pedig színészként, vagy valamilyen művészként.
Nekik még nincs konkrét elképzelésük” – írja a milliárdos. Zoli azt is hangsúlyozza, hogy egyik lánya sem kér az elkényeztetett luxuséletből, nagyon tudatosak és felelősségteljesek, ami az üzletember szerint főleg az anyukáiknak köszönhető, akik maguk is szerény, jó emberek. Zoli nyáron megosztott közösségi oldalán egy Liliánával közös képet is. Niki nem szeret szerepelni, így őt nem mutatjuk:

AKTUÁLIS:

Főoldal