Most közölte a MÁV! HALÁLOS vonatbaleset! 😭⚠️ Sosem találnád ki, kit ért horrorbaleset pár órája! Búcsúzunk a híres magyar.. Mutatjuk a megrázó részleteket:


Újabb halálos kimenetelű vonatbaleset történt: Elütött kettő embert a Bécsből Budapestre tartó vonat Győrszentiván megállóhelynél, emiatt késnek a járatok a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon. A helyszínelés ideje alatt várhatóan estig, legkésöbb hajnalig csak egy vágányon haladnak a vonatok Győr és Győrszentiván között. Hozzátették, hogy a balesetben az érintett vonat utasait a Bécsből Budapestre tartó Semmelweis EuroCity vonatra szállítják át – közölte a Mávinform csütörtökön a honlapján.
Ahogy a Magyar Nemzet korábban megírta, néhány nappal ezelőtt a viharos időjárás okozott fennakadásokat a vonatközeledésben. A fakidőlések miatt novermber 11-én, szombaton napközben több vonalszakaszon ideiglenesen leállt a vonatközlekedés, de a MÁV és a katasztrófavédelem szakemberei egész nap dolgoztak a károk felszámolásán. Frissítés: A lap út tudja, hogy az áldozatok között volt a magyar X-faktor kettő évvel ezelőtti nagy reménysége H. Edina is, aki mindössze 25 évesen vesztette életét. - Őszinte részvétünk! Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI) Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal